Rehber Açık liseye nasıl geçilir?

Peki siz 2. dönem mi sınıfta kaldınız? Yani ben 1. dönemde geçmiştim 2. dönemde kalacağım. Açığa geçince 11'in 2. döneminden başlıyorum diye

Peki siz 2. dönem mi sınıfta kaldınız? Yani ben 1. dönemde geçmiştim 2. dönemde kalacağım. Açığa geçince 11'in 2. döneminden başlıyorum diye biliyorum.

2. Dönem kalacağım derken devamsizliginiz sinirin ustundeyse gecebiliyorsunuz hocam

Hocam işte 1. dönemde devamsızlıgım sınırın üstünde değildi. 2. dönemde yani yıl sonunda sınırın üstünde olucak onu kastettim.

Hocam işte 1. dönemde devamsızlıgım sınırın üstünde değildi. 2. dönemde yani yıl sonunda sınırın üstünde olucak onu kastettim.
Anladim hocam gecersiniz yani zaten rehber hocalik birsey yok yonetmelikte yaziyor dedigim gibi banada emin konustu sizin dediginiz kadar ama gectim sizinkide ayni durum

@Rowaulf Hocam bugün rehber öğretmeniyle görüştüm. 2 sene sınıfta kalmadığımız sürece açık öğretime geçilmediğini anlattı uzun uzun. Kendinden çok emin konuştu günümüzde şartlar değişmiş olabilir mi acaba?

Yönetmelik aynı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı