Benimki de emin konuştu hocam zaten yonetmelikde maddesi var.Allah allah o kadar emin konuştu ki hoca halk eğitime gidip sorucam bugün.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de emin konuştu hocam zaten yonetmelikde maddesi var.Allah allah o kadar emin konuştu ki hoca halk eğitime gidip sorucam bugün.
Evet ı maddesinde yazıyor ama tam anlayamadım karışık yazmışlar.Benimki de emin konuştu hocam zaten yonetmelikde maddesi var.
Evet ı maddesinde yazıyor ama tam anlayamadım karışık yazmışlar.
Peki siz 2. dönem mi sınıfta kaldınız? Yani ben 1. dönemde geçmiştim 2. dönemde kalıcam. Açığa geçince 11 in 2. döneminden başlıyorum diye biliyorum.Hocam ayni durumdaydim daha aciklayici olursa sinif tekrarina 1 kere kalan ister orgunden devam eder ya da aciga gecer istege bagli yani. Madde bunu diyor.
Peki siz 2. dönem mi sınıfta kaldınız? Yani ben 1. dönemde geçmiştim 2. dönemde kalacağım. Açığa geçince 11'in 2. döneminden başlıyorum diye
Peki siz 2. dönem mi sınıfta kaldınız? Yani ben 1. dönemde geçmiştim 2. dönemde kalacağım. Açığa geçince 11'in 2. döneminden başlıyorum diye biliyorum.
Hocam işte 1. dönemde devamsızlıgım sınırın üstünde değildi. 2. dönemde yani yıl sonunda sınırın üstünde olucak onu kastettim.2. Dönem kalacağım derken devamsizliginiz sinirin ustundeyse gecebiliyorsunuz hocam
Hocam işte 1. dönemde devamsızlıgım sınırın üstünde değildi. 2. dönemde yani yıl sonunda sınırın üstünde olucak onu kastettim.
Anladim hocam gecersiniz yani zaten rehber hocalik birsey yok yonetmelikte yaziyor dedigim gibi banada emin konustu sizin dediginiz kadar ama gectim sizinkide ayni durumHocam işte 1. dönemde devamsızlıgım sınırın üstünde değildi. 2. dönemde yani yıl sonunda sınırın üstünde olucak onu kastettim.
Allah Allah o kadar emin konuştu ki hoca halk eğitime gidip soracağım bugün.
Değişmişse geçilmiyordur o zaman 2025 de mi değişti?Yönetmelik değişti ama açık konuşayım halk eğitimdeki memurun keyfine kalmış bir şey sistemden onay verdiği zaman tamamdır.
@Rowaulf Hocam bugün rehber öğretmeniyle görüştüm. 2 sene sınıfta kalmadığımız sürece açık öğretime geçilmediğini anlattı uzun uzun. Kendinden çok emin konuştu günümüzde şartlar değişmiş olabilir mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.