tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 30 Temmuz 2024 #1 Aralık ayından beri okula gitmiyorum ve açık liseye geçmek istiyorum. Zaten sınıfta kaldım bu sene açık liseye internet üzerinden geçiş yapabilir miyim ve hangi belgeler gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Aralık ayından beri okula gitmiyorum ve açık liseye geçmek istiyorum. Zaten sınıfta kaldım bu sene açık liseye internet üzerinden geçiş yapabilir miyim ve hangi belgeler gerekli?
EvdekiAce Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 84 30 Temmuz 2024 #2 Okuldayken sınıfta kaldığın zaman geçebileceğini söylemişlerdi öğretmenler. Kaçıncı sınıfsın. Artı 0 Eksi
KS KS tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 2 Ağustos 2024 #3 EvdekiAce dedi: Okuldayken sınıfta kaldığın zaman geçebileceğini söylemişlerdi öğretmenler. Kaçıncı sınıfsın. Genişletmek için tıkla... 10. sınıfım. Artı 0 Eksi
EvdekiAce dedi: Okuldayken sınıfta kaldığın zaman geçebileceğini söylemişlerdi öğretmenler. Kaçıncı sınıfsın. Genişletmek için tıkla... 10. sınıfım.