Açık öğretim kayıt yenilemek için sadece para yatırmak yeterli mi?

wmamiflex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4070 ti
Ben kayıt yenileme için ATM'den parayı yatırdım, daha bir şey yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kayıt yenileme için ATM'den parayı yatırdım, daha bir şey yapmama gerek var mı?

Hocam bende açık öğretimdeyim. Sadece para yatırmanız yeterlidir. Açık öğretim web sitesinden öğrenci durumunuz aktif ise kayıtınız başarıyla yenilenmiştir. Ve kitaplar ayın 20'sinde dağıtılıyor diye biliyorum bana öyle dendi.

Dersleri almanız gerekiyor ders ekle çıkardan. Aöf ise Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi
buradan değilse okulunuzun sitesinden yapabilirsiniz
Hocam açık liseden bahsediyor arkadaş.

ATM'den nasıl yatırdın?
İlla atm'ye gerek yok. T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ödeme Servisi
Buradan yatırdım ben. Atm'den yatıracaksanız da kartsız işlemlerden ödemelere falan gelip meb'in açık öğretim kayıt yenileme kısmından tc'nizi girerek yatıracaksınız.

Ücreti yatırdığınız günün gecesi MEB tarafından otomatik kayıt yenileme yapılıyor. Ücret bilgileri kısmında "İşlem yapılmadı" olarak gözükür.
1697006550016.png

Kaydınız yapıldıktan sonra bu şekilde gözükmesi gerekir.

Geçen gün web sitesi üzerinden ödeme yaptım, sonuç:

1697007743273.png

Kısaca ekstra bir işlemin yok ise, sadece kayıt yenileme ise, bir yere gitmene gerek yok.

1697007845467.png

Bu ödeme işleminden önce biyometrik fotoğraf vermem gerekiyordu, ondan dolayı yüz yüze eğitim almış olduğum kurumu ziyaret etmiştim, kontenjan olmadığı için sadece kültür derslerini alacağım, sene sonu sanırım gidip düz açık liseye geçeceğim.

Benim öğrenci durumu hala donuk olarak gözüküyor bu gece yatırdım biraz daha beklesem mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı