Açık öğretim lisesinde ders seçimi nasıl yapılır?

Jigd

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Açık Öğretim Lisesine 2024’te 10. sınıfta girdim. Ancak bir işte çalıştığım için girdiğim zamandan beri hiçbir sınavına girmedim. Şimdi bu sene kaydımı yeniledim ve bitirmek için çalışmaya başlayacağım. Ancak ders seçim kısmında kafam karıştı. Dersleri tam olarak neye göre seçmeliyim ve derslerin yanında yazan sayılar ne anlama geliyor? (Örnek: MATEMATİK-3, MATEMATİK-1) Aralarındaki fark nedir?

1 2 (9) 3 4 (10) 5 6 (11) . Sinif dersleri oluyor,Ders seçimini PC ile yap telefonla problem yasarsin,istedigin dersleri secemezsin.her sinavda seçebildigin kadar zornlu edebiyat sec.cunku onu gecmek mecburi.edebiyat dersin kalmamalisin.diger zorunlu derslerden kalsan bile 3 defa ayni dersten sınava girerek muaf olabiliyorsun

1 2 (9) 3 4 (10) 5 6 (11). Sinif dersleri oluyor, Ders seçimini PC ile yap telefonla problem yasarsin, istedigin dersleri secemezsin. Her sinavda seçebildigin kadar zornlu edebiyat sec. Cunku onu gecmek mecburi. Edebiyat dersin kalmamalisin. Diger zorunlu derslerden kalsan bile 3 defa ayni dersten sınava girerek muaf olabiliyorsun

Benim ders seçim yerinde hala 1 2 falan var onlar benim vermediğim dersler mi?

Zorunlu derslerde varsa 1 2, büyük ihtimalle 9. Siniftan geçemediğin derslerdir.

Ekran görüntüsü 2025-09-06 192707.png

Ekran görüntüsü 2025-09-06 192731.png

Ekran görüntüsü 2025-09-06 192800.png

Abi böyle bir ders seçim yaptım sence iyi olmuş mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı