Çözüldü Açık öğretim lisesine nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneessavas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün MESEM'i bıraktım ve açık öğretim lisesine geçmek istiyorum internetten araştırdım ama pek emin olamadım ne zaman kayıtlar açılıyor bilen var mı ne yapmam lazım?

Şu anda geçme gibi bir imkanın yok geçmek için engelli/hasta olman lazım hocam geçiş bayağı bir zor çok çok zor hatta ben zamanında geçmiştim COVID'den önce şu anda imkansız gibi bir şey dedigim gibi başka yardımcı olmamı istediğin bir konu var mı?

Ameliyat olacağım sayılmıyor mu?

O zaman önümüzdeki seneyi mi bekleyeceğim nasıl olacak. Bir de ben MESEM'deyken devamsızlıktan kaldım bu 2 sene üst üste kalışım otomatik olarak geçmem gerekmiyor mu?

Lisede 2 yıl üst üste kalanlara af da sağlanmaz. Çoğu okul için, 2 sene kaldıktan sonra direkt o okul için öğrencilik iptal olur.

O zaman ben şu ab neyim okulda kaydım yok açığada geçemiyorum.

Kayıtlar açılana kadar okumuyor olarak gözüküceksiniz. Hiç olmadı bir yer eğer alırsa direk MESEM yerine örgün eğitime geçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…