Myk61
Megapat
Kitap yüzü açmadan mezun olmuştum, yani kolay.Peki normal okumaktan daha mı zordur?
Kitap yüzü açmadan mezun olmuştum, yani kolay.Peki normal okumaktan daha mı zordur?
Açık liseye geçemezsin artık çok zorlaştı ben mazeret buldum onu vermeye çalışacağım olursa yazarım buraya. Bu arada çok tepki geldi bu yeni düzenlemeye kalkabilir yani yeniden kolay olabilir sabretmek lazım.Merhaba, bazı sorunlar olduğu için okuluma gidemiyorum, ve yaşadığım yerde pek bir okul seçeneği yok o yüzden açıktan okumayı düşünüyorum, ama bu konu hakkında pek bir bilgim yok, açık lise okursam diploma alıyor muyum? Derslerde hangi konulara çalışmam gerektiği söyleniyor mu? Sistem nasıldır yani, bilgilendirirseniz sevinirim, ve açık öğretime geçersem aynı sene normal okula kayıt olarak devam edebiliyor muyum?
aynen arkadaşın dediği gibi, artık açık liseye geçmek neredeyse imkansız çok iyi bir mazerete ihtiyacınız var işte ne olsun engelli falansanızAçık liseye geçemezsin artık çok zorlaştı ben mazeret buldum onu vermeye çalışacağım olursa yazarım buraya. Bu arada çok tepki geldi bu yeni düzenlemeye kalkabilir yani yeniden kolay olabilir sabretmek lazım.
Arkadaşlar Halk eğitim merkezine gittim. Müdür yardımcısı ile görüştüm bayağı iyi birisiydi. Kılavuz daha gelmemiş gelirse kursa gidiyor gibi gösterip açık liseye geçirebiliriz dedi cuma günü kılavuz gelecekmiş sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.