Çözüldü Açık Öğretim sınavları nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TacsizKralTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Tıbbi Sekreterlik bölümünü 2. Üniversite olarak açıktan okuyorum. İlk defa sınavına gireceğim. Sınavlar nasıl oluyor? Örneğin yarın sadece İngilizce dersinin sınavı var fakat pazar günü 5 tane dersin sınavı var. Bunlar nasıl oluyor, karışık mı çıkıyor, belli sayıda mı? Veya kaç soruya ne kadar süre veriliyor? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca aynı bölümü okuyan ve "Şunu çalışırsan halledersin." dediğiniz bir video/kaynak varsa atabilirseniz sevinirim çünkü şu ana kadar hiç bakmadım. Bir de ulaşım kartı götürmek sorun olmuyordur sanırım. YKS'de olmamıştı fakat sınav giriş belgesinde belirten bir şey görmedim.

Çözüm
Veya kaç soruya ne kadar süre veriliyor?
20 soruya 30 dk. Giriş kağıdında yazar bu bilgiler.

Bunlar nasıl oluyor, karışık mı çıkıyor,
Her ders ayrı. Tek bir kitapçık. YKS/LGS misali derslerin ayırılması aynı.

Şunu çalışırsan halledersin." dediğiniz bir video/kaynak varsa atabilirseniz sevinirim çünkü şu ana kadar hiç bakmadım.
Uygulamasından/sitesinden soruları çöz, 10 sorudan 4'ü aynısı, 4'ü sorunun değiştirilmiş hali, 2'si farklı oluyor. Oranı salladım ama aşağı yukarı aynı.

Bir de ulaşım kartı götürmek sorun olmuyordur sanırım.
Olmuyor.
Veya kaç soruya ne kadar süre veriliyor?
20 soruya 30 dk. Giriş kağıdında yazar bu bilgiler.

Bunlar nasıl oluyor, karışık mı çıkıyor,
Her ders ayrı. Tek bir kitapçık. YKS/LGS misali derslerin ayırılması aynı.

Şunu çalışırsan halledersin." dediğiniz bir video/kaynak varsa atabilirseniz sevinirim çünkü şu ana kadar hiç bakmadım.
Uygulamasından/sitesinden soruları çöz, 10 sorudan 4'ü aynısı, 4'ü sorunun değiştirilmiş hali, 2'si farklı oluyor. Oranı salladım ama aşağı yukarı aynı.

Bir de ulaşım kartı götürmek sorun olmuyordur sanırım.
Olmuyor.

Çözüm
Üniversite sınavı gibi kitapçık veriliyor içerisinde tüm dersler var. Kalemini silgini kendin götürmelisin onlar vermiyor. Çalışma kısmında 1 dersin 10 konusu varsa her konunun sonunda 10 soru var ama hepsi oradan çıkmıyor. Bazen ders kitabının içerisindeki yazılardan bile soru çıkarttıkları oluyor. Ben yaşadım ama çok zorlamıyor biraz dikkat edersen geçecek notları alabilirsin. Yarın girdiğinde sadece İngilizce olan soruları çöz ve optiğe geçir. Zaten Öğretim görevlisi de sana anlatır bunları. Kalemini ve silgini sakın unutma ÖSYM gibi verilmiyor kendin götürmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı