Carmageddon - Rogue Shift tanıtımı

Daha fazla  
Meslek
Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim
1997'de orijinal fikir olarak Stainless Games tarafından piyasaya sürülen otomobil yarışı/açık harita/araç savaşları ve parçalama/sakatat oyunu Carmageddon,
1998'de Carmageddon II: Carpocalypse
2000'de Carmageddon TDR
2015'te Carmageddon Reincarnation
2016'da Carmageddon Max Damage

olarak karşımıza tekrar tekrar, genel olarak grafik güncellemeleriyle sunulmuştu. Aslına bakarsanız, 97'nin hazzını 98'de tam 3B olarak verememişlerdi, TDR'da biraz toparlamıştı, 2015'te tutmamıştı, 16'da eh işte olmuştu...

Şimdi, Twisted Metal/Mariocart vari silah ve grafik güncellemeleri, ile "Carmageddon : Rogue Shift" olarak duyuruldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haber yerine incelemeye yazmışsınız☺️
Şaka gibi böyle Carmageddon oyunumu olur. 3. Oyunu gibi yapmışlar. İptal etseler keşke. Küçükken 2. Oyunu ilk oynadığım PC oyunlarından biriydi. Dönemi için devrim niteliğinde fizikleri vardı.

Haber yerine incelemeye yazmışsınız☺️
Şaka gibi böyle Carmageddon oyunumu olur. 3. Oyunu gibi yapmışlar. İptal etseler keşke. Küçükken 2. Oyunu ilk oynadığım PC oyunlarından biriydi. Dönemi için devrim niteliğinde fizikleri vardı.
Teşekkür ederim bende göremedim haberlere yazmadığımdan şaşırdım. Mod'lara raporladım düzelttiler sağolsunlar.

Yani Carmageddon serisi mantıklı ehliyet almayı sağlayan bir şey, polisiyle, aracın zarar görmesiyle, her aracın farklı olmasıyla... ama ilerleme olarak Twisted Metal tadında silahlar getireceklerse - zaten power-up/güç arttırıcılar ne işe yarıyor diye sormak isterim.

Tabi esas mesele, 97 versiyonundaki insanların, zombiye çevrilmesi benim için - şu an sokakta olan her şeyi koyabilirler - yarış başlamadan önce kapanmamış, saldırıya uğramış bir marketten, çöplerde koşturan farelere ve her tür canlıya... Mesela çöpe çarpsan sineklense? Bunlar dışında oyuna nasıl bir keyif getirebilirler diye düşünüyor musun sende?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı