Açık öğretim üniversite kaydı bulundurmak YKS girmeye engel mi?

justabduj

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

2022 senesinde girdiğim sınav ile açık öğretime üniversite kaydı yaptırmıştım. Fakat güncel olarak kaydım aktif değil. Silinmedi fakat kaydım da yenilenmedi. Bu sene YKS'na girmeyi planlıyorum tekrardan. Açıköğretimde kaydımın olması sınava girmeme engel teşkil eder mi? OBP kırılır mı? Sınav sonrası üniversiteye girerken sıkıntı yaşatır mı?

Bilenler varsa bu sorularıma cevap verirse çok memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese,

2022 senesinde girdiğim sınav ile açık öğretime üniversite kaydı yaptırmıştım. Fakat güncel olarak kaydım aktif değil. Silinmedi fakat kaydım da yenilenmedi. Bu sene YKS'na girmeyi planlıyorum tekrardan. Açıköğretimde kaydımın olması sınava girmeme engel teşkil eder mi? OBP kırılır mı? Sınav sonrası üniversiteye girerken sıkıntı yaşatır mı?

Sanırım 1 sene sonra OBP kırılıyor yani diyelim YKS 24'e girdin yerleştin YKS 25'te OBP kırılıyor ama YKS 26'da bir şey olmuyor, yanlış da biliyor olabilirim.

Merhaba herkese,

OBP kırılır. Sınav sonrası üniversiteye girerken sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı