Açık öğretimde 8 dönem zorunluluğu var mı?

Yulafsw

Femtopat
Daha fazla  
12. sınıfın 2. döneminde açığa geçtim ve kredim yetiyordu. Sadece zorunlu derslere girmem gerekiyordu. Girdim ve geçtim de. Sorun şu ki ben şimdi direkt mezun olacak mıyım yoksa 8 dönem zorunluluğu var mı? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

başarılı ders kısmına girdiğim sınavlar eklenmiş başarısızdalardı zaten 4 tane vardı o yüzden geçtim olarak düşünüyorum

dönem zorunluluğu var mı o konuda aklım karıştı eğer varsa ben boşu boşuna uzatmış oldum gibi duruyor

@333365 hocam 😶

Son düzenleme:

Zamanında 18 yaş ve üstü öğrenciler için 8 dönem zorunluluğu kaldırıldı. Eğer 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz 5 dönem yeterli olacaktır. Kredinizi ve zorunlu derslerinizi tamamladıysanız, 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz mezunsunuz. AÖL sistemine girince diploma bilgilerinizin gözükmesi lazım.

Zamanında 18 yaş ve üstü öğrenciler için 8 dönem zorunluluğu kaldırıldı. Eğer 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz 5 dönem yeterli olacaktır. Kredinizi ve zorunlu derslerinizi tamamladıysanız, 18 yaş ve üzeri öğrenciyseniz mezunsunuz. AÖL sistemine girince diploma bilgilerinizin gözükmesi lazım.

18 değilim daha mezun olamıyor muyum şimdi.

Bir de bunun anlamı nedir?

@333365

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-11-10-09-40-333-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-11-10-09-40-333-edit_com.android.chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ayda doğdunuz? 18 yaşınıza ne zaman gireceksiniz?

E devletten kontrol edebiliyorsun mezun olma durumunu. Açık lisede 8 dönem zorunluluğu olmaması lazım. Kredini tamamladığın zaman mezun olursun.

Hangi ayda doğdunuz? 18 yaşınıza ne zaman gireceksiniz?

Ağustos ayında.

e-Devlet'ten kontrol edebiliyorsun mezun olma durumunu. Açık lisede 8 dönem zorunluluğu olmaması lazım. Kredini tamamladığın zaman mezun olursun.

e-Devlet'te gözükmüyor mezuniyet.
Dönem bittiğinde mi gözükmesi gerekiyor yoksa geçtiğimizde direkt gözüküyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı