Açık öğretime ebeveyn olmadan geçilir mi?

Arkadaşlar açığa gececeğim ve annem açığa gecmemi pek istemiyordu, ondan uğraşamam dedi okula gelmekle git kendin aldır dedi. Şimdi ben kendimi açığa aldırabilir miyim, nasıl aldıracağım?

Babamla da konuşmuyorum.

Abin ablan var mı onlar ile gidebilirsin veya 18 yaşına kadar okuma 18 yaşında iken kendin yapabilirsin.

Maalesef yok şu an lise 3 deyim ve yok yazılıyorum direk kalmadan 3'ten devam etmek istiyorum.

Abin ablan var mı onlar ile gidebilirsin veya 18 yaşına kadar okuma 18 yaşında iken kendin yapabilirsin.

Maalesef yok şu an lise 3 deyim ve yok yazılıyorum direk kalmadan 3'ten devam etmek istiyorum.

Tek başıma gitmeli miyim ne derler?

Açık lise de sınıf yok bu ara da ben de açık lisedeyim ben de 11. sınıf da iken 2.dönemin de bıraktım okulu öyle zamanı gelince geçtim açık lise ye.

Arkadaşlar açığa gececeğim ve annem açığa gecmemi pek istemiyordu, ondan uğraşamam dedi okula gelmekle git kendin aldır dedi. Şimdi ben kendimi açığa aldırabilir miyim, nasıl aldıracağım?

Babamla da konuşmuyorum.

Açık öğretimden, açık öğretime geçmek istediğinizle ilgili bir belge alıp annenize imzalatabilirsiniz. Ayrıca belgeyle beraber, biyometrik fotoğraf ve kimliğiniz arkalı önlü fotokopi çıktısını götürmeniz gerekiyor. Biyometrik fotoğrafınızın üzerinden en fazla 6 ay geçmiş olması gerekiyor. Küçüklük fotoğrafınız kabul edilmiyor.

Annenize o zaman bu durumu açıklayın isterseniz, kesin kalıcaksanız 1 sene kaybetmektense açığa geçip sene kaybetmeden devam etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz denemediyseniz, kesin kalıyorsanız ama yani bu durum, kalmıyorsanız gitmeyi deneyebilirsiniz, tabii bu size kalmış. Ama açığa geçince kendiniz çalışmalısınız veya dershaneye vb. biyere falan gidebilirsiniz, ama her halükarda eğer sınavları geçemesseniz geç mezun olabilirsiniz.

Şimdi şu anlık kalmıyorum ama eğer gitmessem kalacağım devamsızlıktan yarın gidip bir müdür yardıcıyla konuşayım durumu.

Arkalı önlü çıktısını internet kafa çıkartır mı?

Biyometrik fotoğraf fotoğraflçıda çektirdiğimiz fotoğraf mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı