Açık öğretime geçilmeli mi?

hewalchu6

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şimdi ben 17 yaşındayım, 10. sınıfta MESEM'e kayit olmuştum ama usta öğretici belgesi olan bir yerde iş bulamadığım için MESEM'e devam edememiştim. O yüzden 1 senem yandı ve 10. sınıfı tekrar okumak zorunda kaldım. Şimdi 11. sınıfım ama devamsızlık hakkım bittiği için okuldan uzaklaştırıldım ve sınıfta kalmış olarak gözüküyorum. Sizce 2 sene daha okula gidip mezun mu olmalıyım yoksa açık öğretime mi geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık liseye geçip bir işe girmek daha mantıklı. MESEM'le uğraşılmaz bundan sonra. Açığa geçtiğinde hic okulla uğraşmazsın, sadece yılda 3 kez sınavlarına girersin.

Mezun olduğumda diplomalarım tam olacak mı peki çünkü BİM'de bile ise girmek için lise diploması istiyorlar artık.
Açık liseye geçtiğinde normal lise diploması gibi diploma alabiliyorsun zaten mezun olduğunda. Mezun olmak ise çok kolay. Sınava gir yap geç. Beyin bedava diyen biri vardı Youtube'da o adam gibi yaparsan halledersin. Kısacası sana lise diplomanı verirler mezun olduğunda ve sınavları aşırı kolay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı