Samsunsg S23'ten memnun musunuz oyun performansı dışında?
Vallahi dürüst olayım gayet akıcıydı aslında tek sevmediğim konusu çok ısınması ve ısınınca performans kaybetmesi onun dışında kamerası falan gayet güzeldi.
Samsunsg S23'ten memnun musunuz oyun performansı dışında?
Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?
Merak etmeyin. 16 Pro çok güçlü bir cihaz, sizi üzmeyecektir. Ancak 16 Pro yerine hem daha uyguna hem de çoğu yönden daha iyi olan iPhone 17'ye geçmenizi öneririm. iPhone 17'de daha güçlü işlemci var, daha iyi ekran var, daha iyi ön kamera var, daha iyi pil ömrü var.Merhaba herkese, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben güncel olarak Samsung S23 telefonumu satıp iPhone 16 Pro modeline geçiş yapacağım. Güncel olarak PUBG Mobile oynuyorum ve S23 gerçekten inanılmaz ısınıyor ve dalgalanmalar yaratıyordu. Sizce iPhone 16 Pro'ya geçilir mi? Stabilite kamera performans bakımından bu telefon beni üzer mi günde 2-3 saat oyun oynuyorum bazen 4-5 saatte oluyor bu telefon beni rahatlıkla idare edebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.