Açık öğretime nasıl geçilebilir?

İbocancan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, babamın tekel bayisi var. Ben de babamla konuştum, açık öğretime geçmek istiyorum. Nasıl açık öğretime geçebilirim, bir fikri olan var mı?

Herkese selam, babamın tekel bayisi var. Ben de babamla konuştum, açık öğretime geçmek istiyorum. Nasıl açık öğretime geçebilirim, bir fikri olan var mı?

Eskisi gibi geçilmiyor artık açık liseye geçmek isteyen öğrencilerin öğrenim süresi içinde iki defa sınıf tekrarı olması gerekiyor. Bu durum gerçekleşirse öğrencilerin okulla ilişi kesilerek veli ve öğrenci talebine göre açık liseye geçişi sağlanabilecek ancak çok özel durumlarda geçersin yoksa olmuyor.

Kafana göre geçemiyorsun artık, ya özel bir durumun olacak ya da torpilin olacak. Örneğin bir ebeveyniniz vefat ederse açık öğretime geçebiliyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi hafızlık belgesi ile oluyorsa tanıdık hoca falan varsa olabilir.

Kafana göre geçemiyorsun artık, ya özel bir durumun olacak ya da torpilin olacak. Örneğin bir ebeveyniniz vefat ederse açık öğretime geçebiliyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi hafızlık belgesi ile oluyorsa tanıdık hoca falan varsa olabilir.

Hafızlık belgesi nasıl alınır ve süreç nasıl gider

Technopat Haberler

Geri
Yukarı