Bildiğim kadarıyla yaşınızın büyük olması gerekiyor. İstediğin gibi açığa geçme devri bitti diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba, ben bu sene liseye geçtim fakat derslerden evdeki çalıştığım kadar verim alamıyorum, bu yüzden açık öğretime geçmek istiyorum, nasıl geçebilirim?
Hocam bu 9.sınıf özürsüz devamsızlık hakkını dolduranların geçebileceği yazıyor tam olarak ne oluyor bu ?Artık maalesef kafanıza göre geçiş sağlayamıyorsunuz. Geçiş şartları aşağıda bıraktığım linkte ki maddelerde yazıyor. Karşılamıyorsanız maalesef geçiş yapamazsınız.
Kanka devamsizlik sınırın oluyor ya hani, raporlu raporsuz, raporsuz olarak yaptığın devamsızlık sistemde özürsüz olarak geçer ve bunun sınırı 10 gün. Eğer 10 güne ulaşırsan toplam hakkin 30 olmasına rağmen özürsüz 10 gün devamsizlik yaptığın için devamsızlıktan başarısız sayılarak sınıfta kalıyorsun. Eğer geçmek istiyorsan yap bunu yeter.Hocam bu 9.sınıf özürsüz devamsızlık hakkını dolduranların geçebileceği yazıyor tam olarak ne oluyor bu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.