E elllfflflf Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ekim 2024 #1 Açık öğretime geçebilir miyim? Tarihi geçti ama bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024
Lactee Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 4+ yıldan fazladır spor lisansın yoksa veyahut 2 kere sınıfta kalmadıysan geçemiyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
4+ yıldan fazladır spor lisansın yoksa veyahut 2 kere sınıfta kalmadıysan geçemiyorsun diye biliyorum.
KS KS E elllfflflf Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ekim 2024 #3 Lactee dedi: 4+ yıldan fazladır spor lisansın yoksa veyahut 2 kere sınıfta kalmadıysan geçemiyorsun diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da tarihi geçti ya kaçırdım ben seneyi mi beklemem gerekiyo Artı 0 Eksi
Lactee dedi: 4+ yıldan fazladır spor lisansın yoksa veyahut 2 kere sınıfta kalmadıysan geçemiyorsun diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da tarihi geçti ya kaçırdım ben seneyi mi beklemem gerekiyo
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 elllfflflf dedi: Onu biliyorum da tarihi geçti ya kaçırdım ben seneyi mi beklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız yerde sizi alabilecek lise yoksa gecebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
elllfflflf dedi: Onu biliyorum da tarihi geçti ya kaçırdım ben seneyi mi beklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşadığınız yerde sizi alabilecek lise yoksa gecebiliyorsunuz.
KS KS E elllfflflf Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ekim 2024 #5 LinusFenrir dedi: Yaşadığınız yerde sizi alabilecek lise yoksa gecebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Var ya Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Yaşadığınız yerde sizi alabilecek lise yoksa gecebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Var ya