Açık parfüm seçimi

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar açık parfüm almak istiyorum, paramı çöpe atmak istemiyorum.
D&P, Bargello, David Walker, Muscent, Alberto Sego.
Bildiğim bunlar var ve bunlardan hangisini daha iyi, benim için önemli olan yayılırlık, farkedilirlik ve kalıcılık bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler.

Kalıcılık ve farkedilirlik nasıl. Parfümü etrafınızdakiler ve siz fark edebiliyor musunuz?
Bir de saydığım parfümler arasından tecrübeniz var mıdır?

Kalıcılık iyi. Örneklendirmem gerekirse bir gömleğime sıkıp 1 hafta sonra tekrar giydiğimde parfüm kokusu kalmış oluyor eğer gömlek yıkanmadıysa. Farkedilebilirlik de iyi diyebilirim. Etrafımdaki insanlar sürekli parfümlerimin güzel olduğunu söylerler. Saydığın parfümlerden hiçbirini denemedim D&p hariç. Ondan da memnun kalmamıştım.

Kalıcılık iyi. Örneklendirmem gerekirse bir gömleğime sıkıp 1 hafta sonra tekrar giydiğimde parfüm kokusu kalmış oluyor eğer gömlek yıkanmadıysa. Farkedilebilirlik de iyi diyebilirim. Etrafımdaki insanlar sürekli parfümlerimin güzel olduğunu söylerler. Saydığın parfümlerden hiçbirini denemedim D&p hariç. Ondan da memnun kalmamıştım.
Ben aslında Alberto Segoyu merak ediyorum çok beğenen ver, muscenti denemiştim kalıcılık onunda o kadar iyi yıkandıktan sonra dahi parfüm hissediliyor ancak fark etmek biraz güç, belkide koku ile alakalıdır diyeceğim ancak bilemiyorum.

Sansiro'nun Armani acqua di gio profumo modelini denediniz mi acaba? Koku birebir midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı