Açık yara duş problemi

Bugün yaptığım bir seyahat sonrası ayakkabımdan dolayı ayağımın arka kısmı bildiğiniz parçalandı, soyuldu baya. Kanamış da orası...

Duşa girecektim, su değdiği anda büyük bir yanma hissettim, direkt duştan çıktım. Fakat seyahatten dönerken kalabalık bir ortamda bulunduğumdan hem pandemi dolayısı ile hem de kirli hissettiğim için duşa girmek istiyorum.

Yarayı ipek tıbbi bant ile kapatmaya çalıştım fakat tahmin ettiğiniz üzere su değdiği anda bant attı. Başka bir çözümü var mı? Bu soyulma ile beraber nasıl duşa girebilirim canım yanmadan?

Hastaneye gidin.
Kendiniz uğraşmaya çalışmayın.

Hastaneye gidin.
Kendiniz uğraşmaya çalışmayın.
Merhaba, bu dönemde hastaneye gitmeye doğal olarak çekiniyorum ve yaram derinlemesine bir kesik vs. değil, üst deri tabakası soyuldu. Yani tahminimce günde bir kez düzgünce temizleyip yara bandı değişirsem bir kaç güne toparlar. Fakat şuan su değdiği anda, özellikle soğuk su çok yakıyor canımı.
Oraya göre naylon poşet kes iple bağla
Deneyeceğim birazdan, teşekkürler.
Oturarak duş alabilirsin, ayağını dışarıya çıkartıp.
Ayağıma suyun temas etmemesini sağlamaya çalıştım fakat "duşakabin" buna müsaade etmiyor.

Hiç girilemeyecek gibiyse en azından yaranın temizlemesini falan yapıp bir gün bekleyin, kendinizi aşırı zorlamanın bir manası yok.

Hiç girilemeyecek gibiyse en azından yaranın temizlemesini falan yapıp bir gün bekleyin, kendinizi aşırı zorlamanın bir manası yok.
Dediğiniz gibi yapıp bir kaç dakika canımın yanmasına katlanarak düzgünce temizleyeceğim yarayı, 24 saat geçtikten sonra rahatlayacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim.

İfadeler: nih

Söyleyeyim sana cevabı, Poşet'e ayağını sok ayakkabı gibi. Sonra ip, lastik, bant vs. ile kapa, su kaçmaması için. Ama bana göre, doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…