Arkadaşlar bu sorun boyunca önbellekte sizler kalmışsınız, ben ulaşabildiysem art niyetli kişiler de ulaşabilir bu yüzden bir uyarı yapmak istiyorum. E-mail adreslerinizin şifreleri zayıfsa güçlendirin. İki adımlı doğrulamayı da aktif etmenizi öneririm. Sadece bir uyarıdır.
Buna ek olarak kullanıcı şifrelerine herhangi bir erişimin de söz konusu olmadığını ve şifrelerin veritabanında da şifreli olarak saklandığını ekleyelim.
Arkadaşlar bu sorun boyunca önbellekte sizler kalmışsınız, ben ulaşabildiysem art niyetli kişilerde ulaşabilir bu yüzden bir uyarı yapmak istiyorum. E-mail adreslerinizin şifreleri zayıfsa acil şekilde güçlendirin. İki adımlı doğrulamayı da aktif etmenizi öneririm.
Arkadaşlar bu sorun boyunca önbellekte sizler kalmışsınız, ben ulaşabildiysem art niyetli kişilerde ulaşabilir bu yüzden bir uyarı yapmak istiyorum. E-mail adreslerinizin şifreleri zayıfsa acil şekilde güçlendirin. İki adımlı doğrulamayı da aktif etmenizi öneririm.