Açıklama: Cloudflare Önbellek Sorunu

Ana sayfa akıcılığı artmış. @Recep Baltaş Ana site koyu teması, tarayıcı kapat aç yapılınca bozuluyor. Bu ayar kalıcı çerez eklemiyor galiba, her girişte tekrar açmamız gerekiyor. Ayrıca Disqus arayüzü, yorumları göster tarzında bir şekilde gizlenip isteyen açacak şekilde ayarlanabilir. Böylece sayfa açılış hızı daha akıcı olacaktır. Bunu yapan bazı siteler var.

Screenshot_1.png

Ya ben yanlış yere yazdım. Ya da biri yazdığım mesajı, alakasız bir konuya taşıyor. Daha önceden de bu mesajı yazdım. Farklı bir konuya yazmışım gözüküyor.

Ana sayfa akıcılığı artmış. @Recep Baltaş Ana site koyu teması, tarayıcı kapat aç yapılınca bozuluyor. Bu ayar kalıcı çerez eklemiyor galiba, her girişte tekrar açmamız gerekiyor. Ayrıca Disqus arayüzü, yorumları göster tarzında bir şekilde gizlenip isteyen açacak şekilde ayarlanabilir. Böylece sayfa açılış hızı daha akıcı olacaktır. Bunu yapan bazı siteler var.

Eki Görüntüle 696580

Ya ben yanlış yere yazdım. Ya da biri yazdığım mesajı, alakasız bir konuya taşıyor. Daha önceden de bu mesajı yazdım. Farklı bir konuya yazmışım gözüküyor.
O TürkanimeTV ait değil mi? Dediğiniz mantıklı gibi duruyor.

Katılıyorum. Ben iki kişininkine bakabildim fakat benim umurumda değil e-posta adresleriniz fakat kötü niyetli kişilerin eline geçmemeli. En azından e-posta adreslerini tamamen göstermek yerine ilk harfi açık, devamı ise sansürlü olacak şekilde gösterilebilir.

E-posta adresiniz C ile başlıyordu, büyük ihtimal soyadınız.

Hocam buldunuz diye çok açık etmeyin o hesap ortak tam benim değil yani.:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı