Özellikle benim hesap görünüyor çoğunlukla@Lintos senin hesap herkese gözüküyor. Tarihe inanmayanlar için takvim açtım. Karaladığım yerler, kendi yer imlerim.
Eki Görüntüle 696324
Özellikle benim hesap görünüyor çoğunlukla@Lintos senin hesap herkese gözüküyor. Tarihe inanmayanlar için takvim açtım. Karaladığım yerler, kendi yer imlerim.
Eki Görüntüle 696324
Sistemin sana gıcığı var demek ki.Özellikle benim hesap görünüyor çoğunlukla![]()
Yakın zaman da değiştirirler yöneticiler diye düşünüyorum.Cloudflare eline yüzüne bulaştırmaya devam ediyor...
Niye adamın mail adresini baktınız?Az önce @burstappenn kullanıcısının mail adresini öğrendim. Tam haliyle açıkça yazıyor. Anladığım kadarıyla da soyadını ve adını mail adresi yapmış:Kod:
Sitenin açığını test etmek istedim, işe de yaradı.Niye adamın mail adresini baktınız?
Umarım "incele" taktiği değildir. Eğer o ise her yere girebilirsiniz sanırım.Sitenin açığını test etmek istedim, işe de yaradı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.