326001
Kilopat
- Katılım
- 25 Nisan 2020
- Mesajlar
- 5.928
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 101
Ben sanırım sizin hesabınıza girdim.Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama, e-postalar gözüküyormuş, korktum yani.
Ben sanırım sizin hesabınıza girdim.Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama, e-postalar gözüküyormuş, korktum yani.
İşte bu gizli sekmeden girince rastgele hesaplara girilebiliyor ya hani, onu diyorum.Nerede ve ne şekilde?
E-postamı gördün mü?Ben sanırım sizin hesabınıza girdim.
Ben sanırım sizin hesabınıza girdim.
Görmedim, sadece karanlık tema kullandığını gördüm.İşte bu gizli sekmeden girince rastgele hesaplara girilebiliyor ya hani, onu diyorum.
E-postamı gördün mü?
Ne güzel bir şeye etiketlendim diye sevindiydim olaya bak.@ŞIRAUD, @Vavien., @Lintos, @Nounie, @BeratCatal, @BlackBurn, @Kadr, @Baturs, @selim3411, @Mehmet Şenol, @Deffizy, @Ƭøny ℳøntana, @Ahuri52, @Willem Flakkomenstein, @Hababam38, @Ulunay, @Taner (3T), @Serkan ŞENEL, @detista, @Akil Gündoğan, @SHER-LOCKED, @Furkan17TR, @Yoctopat, @Mordeaur, @delal35, @dburva, @painkiller, @LEC2, @Jira, @bytesbix
Arkadaşlar bu sorun boyunca önbellekte sizler kalmışsınız, ben ulaşabildiysem art niyetli kişilerde ulaşabilir bu yüzden bir uyarı yapmak istiyorum. E-mail adreslerinizin şifreleri zayıfsa güçlendirin. İki adımlı doğrulamayı da aktif etmenizi öneririm. Sadece bir uyarıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.