TT12X
Picopat
Amelelik yapmak istiyorsa dediğin doğru okul okumak istiyorsa düz açık daha iyi.Makine, motor, otomasyon bölümü meslek lisesi der tek geçerim hayatını kurtarırsın açık düzden bir halt olmaz.
Amelelik yapmak istiyorsa dediğin doğru okul okumak istiyorsa düz açık daha iyi.Makine, motor, otomasyon bölümü meslek lisesi der tek geçerim hayatını kurtarırsın açık düzden bir halt olmaz.
Amelelik yapmak istiyorsa dediğin doğru okul okumak istiyorsa düz açık daha iyi.
Yaptıkları iş amelelik ne diyim profesörlük mü diyim bilim adamlığı mı diyeyim? Sen açıktan lise okuyanlara bir halt olmaz derken iyiydi.Senin amele dediğin insanlar sayesinde sanayi dönüyor memlekette para yürüyor dikkat et sözlerine ayıp ediyorsun bu arada okuyup ta boş boş işsiz gezenleri gördükçe artık açıktan Anadolu okuyana üniversiteye gitmesin diyorum...
Olmuyor kardeşim olmuyor ben yalan söylemiyorum. Git bak sanayide CNC makinelerle yurt dışındaki firmalara milyonluk iş yapan firmalara o firmalarda çalışan CNC makine eğitimini meslek lisesinde almış adamlara dediğin lafları yutarsın geri.Yaptıkları iş amelelik ne diyim profesörlük mü diyim bilim adamlığı mı diyeyim? Sen açıktan lise okuyanlara bir halt olmaz derken iyiydi.
Olmuyor kardeşim olmuyor ben yalan söylemiyorum. Git bak sanayide CNC makinelerle yurt dışındaki firmalara milyonluk iş yapan firmalara o firmalarda çalışan CNC makine eğitimini meslek lisesinde almış adamlara dediğin lafları yutarsın geri.
Meslek lisesine genelde nerede derse kafası basmayan, haylaz serseri var onlar gider bu kadar övmeni anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.