Açıköğretim düz lise mi meslek lisesi mi?

Amelelik yapmak istiyorsa dediğin doğru okul okumak istiyorsa düz açık daha iyi.

Senin amele dediğin insanlar sayesinde sanayi dönüyor memlekette para yürüyor dikkat et sözlerine ayıp ediyorsun bu arada okuyup ta boş boş işsiz gezenleri gördükçe artık açıktan Anadolu okuyana üniversiteye gitmesin diyorum...

Senin amele dediğin insanlar sayesinde sanayi dönüyor memlekette para yürüyor dikkat et sözlerine ayıp ediyorsun bu arada okuyup ta boş boş işsiz gezenleri gördükçe artık açıktan Anadolu okuyana üniversiteye gitmesin diyorum...
Yaptıkları iş amelelik ne diyim profesörlük mü diyim bilim adamlığı mı diyeyim? Sen açıktan lise okuyanlara bir halt olmaz derken iyiydi.

Yaptıkları iş amelelik ne diyim profesörlük mü diyim bilim adamlığı mı diyeyim? Sen açıktan lise okuyanlara bir halt olmaz derken iyiydi.
Olmuyor kardeşim olmuyor ben yalan söylemiyorum. Git bak sanayide CNC makinelerle yurt dışındaki firmalara milyonluk iş yapan firmalara o firmalarda çalışan CNC makine eğitimini meslek lisesinde almış adamlara dediğin lafları yutarsın geri.

Olmuyor kardeşim olmuyor ben yalan söylemiyorum. Git bak sanayide CNC makinelerle yurt dışındaki firmalara milyonluk iş yapan firmalara o firmalarda çalışan CNC makine eğitimini meslek lisesinde almış adamlara dediğin lafları yutarsın geri.

Meslek lisesine genelde nerede derse kafası basmayan, haylaz serseri var onlar gider. Bu kadar övmeni anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesine genelde nerede derse kafası basmayan, haylaz serseri var onlar gider bu kadar övmeni anlayamadım.

Sen onların mezun olduktan sonra düşün ellerinde meslek var derler ki sanat altın bileziktir, dükkan açma belgeleri var üretim adamı bunlar bir yerden amele deyip aşağılamaya geçme Anadolu diye değeri yok motokurye olur anca ya da kasiyer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı