Max zehirlenirsin götür gitsin.9 saattir kapagi olmadan tencerede bekliyor ocagin ustunde, yersem bir sıkıntı olur mu
Arkadaşlar evde tekim 15:00 gibi yogurtlu makarna yapmistim, daha yemem diye tencere kapagini kapatmadim ama aciktim simdi.
9 saattir kapagi olmadan tencerede bekliyor ocagin ustunde, yersem bir sıkıntı olur mu![]()
Arkadaşlar evde tekim 15:00 gibi yogurtlu makarna yapmistim, daha yemem diye tencere kapagini kapatmadim ama aciktim simdi.
9 saattir kapagi olmadan tencerede bekliyor ocagin ustunde, yersem bir sıkıntı olur mu![]()
Yoğurdunu bol koymuş. Afiyet olsun.Üstüne yağı kizartip dokmustum bir de yiyorum şu an tadi hâla ayni bir sıkıntı yokeyvallah
Kötü hissetmeye başlarsan söyle de, beraber gülelim.bir sıkıntı yokeyvallah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.