Açıktan Laborantlık okunur mu?

Makaleler
13
Daha fazla  
Hali hazırda Lisans mezunuyum. Açıktan üniversite okumak istiyorum. Önereceğiniz bölümler var mı? Aklımda Laborantlık var.

2 yıllık da okuyabiliyorum herhalde uzaktan değil mi? Anadolu Üniversitesini aradım okuyabilirsiniz dedi.

Ayrıca şu an başka üniversitede Felsefe öğrencisi olarak görünüyorum, kaydımı silmeye falan gerek var mı açıktan okumak için?

Bu kayıt silmeyi de AÜ'ye sordum sorun olmaz dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anda iki örgün okul okuyabilirsiniz fakat ön lisans+lisans olacak şekilde. Aynı anda örgün iki lisans okuyamazsınız.

Açıköğretimde böyle bir sınırlama yok. Tek koşul hangi üniversiteye kaydolacaksanız o üniversite de aktif bir bölüm okumamanız gerekiyor.

Aynı anda 2 farklı üniversite de açıköğretim okuyan birini tanıyorum.

Aynı anda iki örgün okul okuyabilirsiniz fakat ön lisans+lisans olacak şekilde. Aynı anda örgün iki lisans okuyamazsınız.
Anladım. Örgün 1 tane kaydım var, diğerinden mezunum.

Açıköğretimde böyle bir sınırlama yok. Tek koşul hangi üniversiteye kaydolacaksanız o üniversite de aktif bir bölüm okumamanız gerekiyor.
Anadolu Üniversitesi kaydım yok da. Aktif bir bölüm derken? 2 yıllık laborantlık okuyabilir miyim?

Anladım. Örgün 1 tane kaydım var, diğerinden mezunum.

Anadolu Üniversitesi kaydım yok da. Aktif bir bölüm derken? 2 yıllık laborantlık okuyabilir miyim?

Aktif derken kayıtlı olduğunuz bir bölüm (kayıt dondurma, kayıt yenilememe dahil) varsa farklı başka bölüme kayıt yaptıramıyorsunuz.

Diğer türlü bir sıkıntı olmaz. Eğer sınavsız ikinci üniversite bölümleri içinde laborantlık var ise kayıt yaptırabilirsiniz.

Aktif derken kayıtlı olduğunuz bir bölüm (kayıt dondurma, kayıt yenilememe dahil) varsa farklı başka bölüme kayıt yaptıramıyorsunuz.
Aktif dediğin uzaktan üniversite kaydı mı? Yoksa normal örgün üniversite kaydı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı