Tamamdır hocam benim dayım lise müdürü kendisinede bunu soracağım, emin olmadan girişmemek lazım isterseniz sizide bilgilendirebilirim yanıt aldığım zaman.
31. sayfa 59. madde'ye göre 2 kez sınıf tekrarı yapanlar açıktan liseye geçiyor zorunlu olarak.
Zaten sizin attığınız linktede "Yönetmeliğin 59 uncu Maddesi birinci fıkrasının" diye bir ifade bulunmakta. Yani en az 2 yılı feda etmek gerekiyor.
31. sayfa 59. Madde'ye göre 2 kez sınıf tekrarı yapanlar açıktan liseye geçiyor zorunlu olarak.
Zaten sizin attığınız linktede "yönetmeliğin 59 uncu maddesi birinci fıkrasının" diye bir ifade bulunmakta. Yani en az 2 yılı feda etmek gerekiyor.
Yaklaşık 1 saat önce aradım konuştum. Bahsettiğimiz durumun şu anda sadece 9. sınıflar için geçerli olduğundan bahsetti yani 10, 11,12. sınıflar 1 kez sınıf tekrarına düştükleri zaman maalesef ki açıktan liseye geçemez. Eylül'e kadar yeni bir karar çıkmadığı sürece açıktan liseye geçemezsiniz.
Yaklaşık 1 saat önce aradım konuştum. Bahsettiğimiz durumun şu anda sadece 9. sınıflar için geçerli olduğundan bahsetti yani 10, 11,12. sınıflar 1 kez sınıf tekrarına düştükleri zaman maalesef ki açıktan liseye geçemez. Eylül'e kadar yeni bir karar çıkmadığı sürece açıktan liseye geçemezsiniz.