Açıktan üniversite okumak mantıklı mı?

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.549
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhabalar. Bilgisayar programcılığı 2.sınıf öğrencisiyim. Amacım 4 yıllık lisansa tamamlamak. Böbrek rahatsızlığımdan dolayı KYK yurdunda kalma şansım mümkün değil. Yemekleri sıfır tuz oranı ile yurtta imkan varsa bilemem. Hastalığım dolayı kendime çok dikkat etmem lazım. Hastalığın ileri evresine taşıyan hipertansiyon olmamak için her gün düzenli olarak ilaç almaktayım. Anadolu üniversitesi açık öğretim yönetim bilişim sistemi okumak mantıklı mı? Örgün olarak sabah - akşam git gel yaparak sevdiğim ilgilendiğim tarih bölümü var. %70 çoğunlukla ilk seçeneği benimsiyorum. Fikirleriniz nelerdir, mantıklı bir seçim olur mu? Açık öğretim okurken Full-stack ve İngilizce için kendimi geliştirmeyi hedefliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani belirttiğiniz şartlarda mantıklı okul okuyacağım diye sağlığınıza ters gelecek bir şey olması yerine açıktan bitirmek daha mantıklı.

Böbrek rahatsızlığım yüzüne KYK yurdu ve özel yurtta kalma imkanım yok. Kendime özel sıfır tuz yemek programı hazırlatamayacağım için AÖF okumak zorunda kaldım. Zorunlu durumlar hariç AÖF okumak keyfi olarak tercih edilebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı