Acil durum uygulaması programlamak için hangi dil gerek?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhabalar. Dedem 78 yaşında ve kalp yetmezliği, parkinson, şeker gibi hastalıkları var ve üstüne boyuna göre çok kilolu. Her saat başı kendisini rahatsız edip uyarı verecek bir program tasarlamak istiyorum. Mesela sabah 8 ve akşam 6 arasında "X bey, iyi misiniz?" diyecek ve altında da butonlar çıkacak "evet iyiyim" ve "hayır iyi değilim, seçilen kişilere haber ver." diye. Böyle bir şey yapmak için neler öğrenmem lazım? Yoksa ChatGPT yapabilir mi?

Merhaba. Deden için bir program yazmayı düşünmen çok hoşuma gitti. Bu konuda seni tebrik etmek istiyorum. Allah yardımcın olsun. Öncelikle bahsettiğin programı çoğu dilde yapabilirsin. Seviyene göre tavsiye vermek isterim. Seviyenden bahseder misin?

Merhaba. Deden için bir program yazmayı düşünmen çok hoşuma gitti. Bu konuda seni tebrik etmek istiyorum. Allah yardımcın olsun. Öncelikle bahsettiğin programı çoğu dilde yapabilirsin. Seviyene göre tavsiye vermek isterim. Seviyenden bahseder misin?
Teşekkür ederim, seviyem biraz düşük diyebiliriz. Python ve biraz UE5 bilgim var.

Bu tarz onemli meselelerde profesyonel yazilimlar kullanmak gerek.

Yine de bu dedigini her dilde yaparsin; ancak mobil uygulama daha pratik olur gibi geldi bunun icin bana. Bilgisayar basina oturan dede hayal edemedim. Eger oyleyse native kotlin ya da swift ya da RN ( Javascript ~ Typescript ) ile yazabilirsin.

Aslında evet, profesyonel yazılımlar kullanmak gerek ama öyle bir uygulama bulamadım ben. Telefon için yapacağım yalnızca yazmayı unutmuşum. Birde telefon Android 6, çalışır mı çalışmaz mı pek emin olamadım.

Aslında evet, profesyonel yazılımlar kullanmak gerek ama öyle bir uygulama bulamadım ben. Telefon için yapacağım yalnızca yazmayı unutmuşum. Birde telefon Android 6, çalışır mı çalışmaz mı pek emin olamadım.

Calisir tabi neden calismasin.
API Level'ina gore binary olusturursun, o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı