Acil Servisinde muayene ücreti istemesi

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Boğazlarım çok kötü ağrıyor, şişmiş. Devlet hastanesine gittim. "Acil" servis bölümüne bana bakmadılar, gerekçe olarak sigortam olmadığını ve muayene için 90TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler.

Acil servis hastalara neden bakılmıyor, ücret talep ediliyor? Yazık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boğazlarım çok kötü ağrıyor, şişmiş. Devlet hastanesine gittim. "acil" servis bölümüne bana bakmadılar, gerekçe olarak sigortam olmadığını ve muayene için 90TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler.

Hocam sigorta olmadığı içindir belki.

Sigorta varsa talep edilmiyor hocam. Devlet hastanelerinde de öyle. Sigortanız yoksa devlet hastanesine gittiğinizde de muayene ücreti ödemek zorundasınız. E-Devletten kontrol edebilirsiniz.
Boğaz ağrısı acil bir şikayet değildir çünkü. Ölüyor olsanız sigortasız bakılırdı ama boğaz ağrısına sırf acile gittiniz diye sigortasız bakılmaz.

Sağlık sistemi böyle işliyor. Sigortanın tüm olayı bu zaten.

Boğaz ağrısı acil bir şikayet değildir çünkü. Ölüyor olsanız sigortasız bakılırdı ama boğaz ağrısına sırf acile gittiniz diye sigortasız bakılmaz.

Sağlık sistemi böyle işliyor. Sigortanın tüm olayı bu zaten.

Boğaz Ağrısı için polikliniğe gidilir zaten acile niçin gidilsin?

Sigortanız olmadığı için almamışlar. Ölme riskiniz olsaydı sizi alırlardı.

Ayrıca boğaz ağrısı için poliklinik, sağlık ocağı gidilir.

Boğazlarım çok kötü ağrıyor, şişmiş. Devlet hastanesine gittim. "Acil" servis bölümüne bana bakmadılar, gerekçe olarak sigortam olmadığını ve muayene için 90TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler.

Kırık, ağır seyreden hastalıklar ya da kötü yaralanmalar dışı konular polikinliklerin işi olduğundan para ödetirler size. Bu tarz hafif hastalıklarda sağlık ocaklarına giderseniz orada para ödemezsiniz diye biliyorum.

Boğaz Ağrısı için polikliniğe gidilir zaten acile niçin gidilsin?
Ohoo acile neler neler için geliniyor hocam bir görseniz.

Bu arada evet, bildiğim kadarıyla aile hekimleri sigortasız kişilere de ücretsiz bakıyor, ilaç reçete edilirse onun parasını kendiniz ödemeniz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı