Instagram Açılan hesaplar sürekli askıya alınıyor

Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

Merhaba arkadaşlar telefon ve hat aldım, ilk kez Instagram hesabı açtım hesabın sadece 1-2 takipçisi vardı ve teknoloji hesaplarını takip edip 1-2 saat Reels bakıyordum o kadar. Reels videolarına garip bir şekilde saçma sapan +18 videolar çıkıyor ben de engelliyorum sonra işte hesap kapandı askıya alındı, bir tane daha açtım o da askıya alındı bir daha açtım o da aynısı oldu, boş yere 3 hesap açtım. Aynı içerikler arkadaşımda da çıkıyor o da 3 senedir kullanıyor aynı hesabı sıkıldım artık durmadan hesap açmaktan ben telefonu alırken mağazadan bir de güvenlik korumasını gibi bir şey aldım telefonu virüsten falan korkuyormuş bir daha hesap açacağım, neye dikkat etmem gerek hesabın kapatılmaması için?

İp ban yemiş gibi.

O ne oluyor hocam, Discord için VPN super unlitimed proxy kullanıyor Discord'u açmak için sonra kapatıyorum geri.

Yok öyle degil evdeki modeme baglı tüm cihazlara ban atmıs olabilirler annenin telefonundan girince kapatılıyor mu yine yoksa sadece senin cihaz mı karalisteye alınmıs bir bak bakalım.

Telefon yok şu an başka yanımda başka bir şekil yapsam olur mu veya aynı e postamı olacak iki e postam var benim, biri PC'nin diğeri telefonun.
Ya da yeni açacagın hesaba açtıktan sonra hikaye falan paylaş üç beş arkadaşını ekle bi kaç kişiyi takip et bundan dolayı olabilir. İnsta fake hesapları engelliyor.

Ya da yeni açacagın hesaba açtıktan sonra hikaye falan paylaş üç beş arkadaşını ekle birkaç kişiyi takip et bundan dolayı olabilir. Instagram fake hesapları engelliyor.

Arkadaşım yok pek fazla hesablarını bilmiyorum.

Ne yapayım şimdi ? @Enes Kalkan

@Enes Kalkan ?

Tekrar açtım hesap ancak yine kapandı 1 saat içinde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı