Çözüldü Açılan tüm Instagram hesapları kapatılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Irkçı bir yorum nedeniyle birkaç gün önce hesabım kapatıldı. Onunla beraber cihazda giriş yapılmış olan tüm hesaplar da kuralları ihlal eden başka bir hesapla ilişkili olma nedeniyle kapatıldı. Sonrasında açtığım her hesap kapatılıyor.

Denediğim ve hesabın kapatıldığı tüm yöntemler:
  • PC'den hesap oluşturdum.
  • PC'den yeni mail ile hesap oluşturdum.
  • PC'den VPN ve yeni mail ile hesap oluşturdum.
  • Telefonda VPN ile hesap oluşturdum.
  • Telefonda VPN ve yeni mail ile hesap oluşturdum.
  • Sanal makine içerisinde yeni mail ile hesap oluşturdum.
  • Sanal makine, VPN ve yeni mail ile hesap oluşturdum.
Instagram'ı bırakmayı istememe neden olacak kadar sinir bozucu.

Arkadaşıma hesap açtırıp onu kullanmayı bile denedim ama PC'den veya telefondan girdiğim an hesaplar kapatılıyor. 3 farklı VPN ile 3 farklı kez denedim.

Çözüm
Cihazda çalışma veya iş profili özelliği varsa onu açıp Instagram'ı oradan çalıştır. Eğer iş profili yok, root varsa Shelter üzerinden iş profilini kur. İş profilini kurduğunda Orbot ile tünelleyip hesap açmayı dene. Eğer ikisini de yapamazsan ana cihazını orbot ile tünellemeyi dene. Son çare format atıp DNS değişikliği yapmak olur.

Startpage motorunda gizli gezinti ile girilebiliyor ama hesap açarken sorun yaşayabilirsin.
Hesabınızın kurtarıldığına sevindim hocam, Technopat'ta baksanız eğer kaç tane Instagram hesabı kapatılmış maalesef iş profiliyle olduysa iyi aksi takdirde Instagram hesabını kurtarmanız zor, benim de başıma geldi hem de iki kere ikincisi onların hatası yani hatası mıdır bilerek mi yapıyorlar orasını hiç bilmiyorum tabii kurtulduysa iyi geçmiş olsun hocam.
Hesap kurtarılmadı hocam. İş profilinde yeni hesap kullandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı