Acilde kızarık göze bakarlar mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar benim en az 9 10 gündür gözlerim kızarık. Normalde göz kuruluğum var ama bu kadar kızarmamıştı. Randevum 21 Kasım'da (randevuların hepsi doluydu zar zor alabildim) beklemek istemiyorum daha kötü olur diye. Acilden bakılabilir miyim?

Acile gidebilirsiniz kullanılması gereken bir damla vs. verirler sizin de içiniz rahatlar. Ancak mutlaka randevuyu da es geçmeyin acilin olayı genelde ilaç vereyim rahatlatayım tarzı işler hastalığı çözmekle pek uğraşmazlar. Zaten onlar da sizi oraya yönlendirir. Çok geçmiş olsun

Acile gidebilirsiniz kullanılması gereken bir damla vs. verirler sizin de içiniz rahatlar. Ancak mutlaka randevuyu da es geçmeyin acilin olayı genelde ilaç vereyim rahatlatayım tarzı işler hastalığı çözmekle pek uğraşmazlar. Zaten onlar da sizi oraya yönlendirir. Çok geçmiş olsun
Damlam var hocam ama fayda etmiyor vitaminden desek balık yağı kullanıyorum anlamadım gitti. Peki acile gitmek mantıklı mı çünkü gözüm sağ ve sol taraftan kanlı üst ve alt taraflarda yok. Berbere gitttiğim zaman olmuştu ama birşey olmaz diye gitmemiştim keşke daha erken randevu alsaydım.

Damlam var hocam ama fayda etmiyor vitaminden desek balık yağı kullanıyorum anlamadım gitti. Peki acile gitmek mantıklı mı çünkü gözüm sağ ve sol taraftan kanlı üst ve alt taraflarda yok. Berbere gitttiğim zaman olmuştu ama bir şey olmaz diye gitmemiştim keşke daha erken randevu alsaydım.

Yerinizde olsam giderdim acile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı