tamam deniyorumSteam'i arka plandan kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
denedim aynı hatayı alıyorum pcye format attıktan sonra bu hata geldiSteam'i arka plandan kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
Eğer laptop kullanıyorsanız şunu dener misiniz?
güvenli modda ayarı geri aldımda yapamıyorum açılmıyor steamBilgisayar açılmadan mı mavi ekran alıyorsunuz. Eğer açıldıktan bir süre sonra mavi ekran alıyorsanız değiştirdiğiniz ayarı eski haline getirmeyi deneyin. Eğer hiç açılmıyorsa güvenli modda başlatmayı deneyin.
Fakat bilgisayar açılıyor şu an değil mi, sorun düzeldi?güvenli modda ayarı geri aldımda yapamıyorum açılmıyor steam
evet düzeldi daha öncedende öyle yapıp bozmuştum o yüzden nasıl düzelteceğimi biliyodumFakat bilgisayar açılıyor şu an değil mi, sorun düzeldi?
Steam'i komple silip baştan yüklemeyi deneyin, fakat bu işlem oyunlarınızı da silecektir. Silmeden önce yedeklemek isteyebilirsiniz. Bir diğer çözüm olarak sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Sorunu yaşanmaya başladığından önce oluşturulmuş bir geri yükleme noktası varsa işe yarayabilir.evet düzeldi daha öncedende öyle yapıp bozmuştum o yüzden nasıl düzelteceğimi biliyodum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.