D Davut Ermiş Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Bilgisayarıma format attım ve driverları yükleyip kapatıp açıyordum ki hoş geldiniz yazısından sonra mavi ekran vermeye başladı. Birkaç kere kapat aç yaptım, fişini çektim vs. ama asla açılmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Bilgisayarıma format attım ve driverları yükleyip kapatıp açıyordum ki hoş geldiniz yazısından sonra mavi ekran vermeye başladı. Birkaç kere kapat aç yaptım, fişini çektim vs. ama asla açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Eylül 2022 #2 Güvenli modda başlatabiliyor musunuz bilgisayarı? Artı 0 Eksi
KS KS D Davut Ermiş Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Dümdüz dedi: Güvenli modda başlatabiliyor musunuz bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim ama tekrar format attım ve düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Güvenli modda başlatabiliyor musunuz bilgisayarı? Genişletmek için tıkla... Onu denemedim ama tekrar format attım ve düzeldi.