Çözüldü Açılışta Casper logosunda takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Murat, adam hayır Casper yazısında takılıyor diyor, hala BIOS güncelle diyorsun, ilginç :D

Bizim alt kattakiler de Casper kullanıyor ve onlarda da böyle olmuştu. Açıkçası ben bir çözüm yolu bulamamıştım. En sonra çare temiz bir format atmıştım.
USB aygıtlarını çıkartıp denedin mi ?

Murat, adam hayır Casper yazısında takılıyor diyor, hala BIOS güncelle diyorsun, ilginç :D

Bizim alt kattakiler de Casper kullanıyor ve onlarda da böyle olmuştu. Açıkçası ben bir çözüm yolu bulamamıştım. En sonra çare temiz bir format atmıştım.

:D :D O şekilde denemedim. Bilgisayarın içinden bir kablosu falan çıkmış olabilirmi?

Bios Sorunlarında Bios dosyasını Otomatik bulabiliyor bazı anakartlar. Kısaca Bilgisayar biosda bir arıza tespid edersen Eski veya yeni dosyayı arıyor. Bu durumda Hangi aygıtta romu görürse ordan Kendini kurtarabiliyor. İlginç olan bişey yok yani ;)

- - - Güncellendi - - -

:D :D O şekilde denemedim. Bilgisayarın içinden bir kablosu falan çıkmış olabilir mi?
Biosu resetlediniz mi en başta demiştim, Pili yani çıkardınız mı? Bilgisayarı söküp takmasını biliyorsan Anakarta bağlı her kabloyu Çıkar Pili çıkart 1 dk Sonra tekrar tak Eğer yine olmaz ise Cmos Reset yap.

Bilgisayarı bir şekilde açtım ve ne göreyim :O :D

n955r.png

Bunlar geldi. Eskiden yoktu :D

0RDvn.png

Onlar bi sorun teşkil etmez Chipset sürücün yüklü olduğu için Takılı olan usblerin harf atanmış halleri, Sanal sürücü gibi düşün yani deamon tools sürücüsü gibi.

Soruyu sormak için soruyorsunuz. Verilen tavsiyeleri hiç mi hiç okumuyorsunuz. Bilgisayarın açılışta takılmasının nedeni kart okuyucunun sorun çıkarmasıydı. Kart okuyucu kalitesiz olduğu için açılışı bekletiyordu. Takılı USB aygıtları çıkarın dediğim halde boş yakınmaya dveam ettiniz. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı