5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Şubat 2023 #1 Bilgisayarı her açtığımda CMD açılıyor. Çözümü var mıdır? Bilgisayarımda virüs olduğuna işaret midir?
Bilgisayarı her açtığımda CMD açılıyor. Çözümü var mıdır? Bilgisayarımda virüs olduğuna işaret midir?
Çözüm 5 5 553501 12 Şubat 2023 300319 dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Çözümü söylemeden işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Monect PC Remote isimli uygulama indirmiştim PC'yi telefondan yönetmek için. O hizmeti devre dışı bıraktım PC Manager uygulamasından ve açılışta CMD açılmıyor artık. The Lord dedi: Programlarınızdan birinden kaynaklıdır doğrudan Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmını SS atın veya daha iyisi Antivirus, Cleanup PC, protection for your computer | Microsoft PC Manager indirip başlangıç kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Windows açıldığında açılma durumunu kapatayım mı? Performansa etki eder mi?
300319 dedi: Sorunu nasıl çözdünüz? Çözümü söylemeden işaretlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Monect PC Remote isimli uygulama indirmiştim PC'yi telefondan yönetmek için. O hizmeti devre dışı bıraktım PC Manager uygulamasından ve açılışta CMD açılmıyor artık. The Lord dedi: Programlarınızdan birinden kaynaklıdır doğrudan Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmını SS atın veya daha iyisi Antivirus, Cleanup PC, protection for your computer | Microsoft PC Manager indirip başlangıç kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Windows açıldığında açılma durumunu kapatayım mı? Performansa etki eder mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Şubat 2023 #2 CMD'yi bir program açıyor olabilir. Veya yazılım hatası ile CMD açılıyor olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Sorun devam ederse Anti-Virüs yazılımı ile tarayabilirsiniz. Benim görüşüm bazı sürücü yazılımları CMD'yi açıp kapatabiliyor açılışta. Bundan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
CMD'yi bir program açıyor olabilir. Veya yazılım hatası ile CMD açılıyor olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatın. Sorun devam ederse Anti-Virüs yazılımı ile tarayabilirsiniz. Benim görüşüm bazı sürücü yazılımları CMD'yi açıp kapatabiliyor açılışta. Bundan kaynaklı olabilir.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #3 Açılınca ne oluyor? Açılıp hemen kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Şubat 2023 #4 Katy Perry dedi: Açılınca ne oluyor? Açılıp hemen kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
The Lord Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 156 Makaleler 1 12 Şubat 2023 #5 553501 dedi: Bilgisayarı her açtığımda CMD açılıyor. Çözümü var mıdır? Bilgisayarımda virüs olduğuna işaret midir? Genişletmek için tıkla... Boş şekilde mi açılıyor yoksa bir komut girilip kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
553501 dedi: Bilgisayarı her açtığımda CMD açılıyor. Çözümü var mıdır? Bilgisayarımda virüs olduğuna işaret midir? Genişletmek için tıkla... Boş şekilde mi açılıyor yoksa bir komut girilip kapanıyor mu?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2023 #6 553501 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok muhtemelen. İçiniz rahat edecekse Kaspersky indirip taratın. Artı 0 Eksi
553501 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok muhtemelen. İçiniz rahat edecekse Kaspersky indirip taratın.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Şubat 2023 #7 The Lord dedi: Boş şekilde mi açılıyor yoksa bir komut girilip kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Boş şekilde. Komut girip kapandı ise bile göremedim Artı 0 Eksi
The Lord dedi: Boş şekilde mi açılıyor yoksa bir komut girilip kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Boş şekilde. Komut girip kapandı ise bile göremedim
The Lord Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 156 Makaleler 1 12 Şubat 2023 #8 553501 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Programlarınızdan birinden kaynaklıdır doğrudan Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmını SS atın veya daha iyisi Antivirus, Cleanup PC, protection for your computer | Microsoft PC Manager indirip başlangıç kısmını atın. Artı 0 Eksi
553501 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Programlarınızdan birinden kaynaklıdır doğrudan Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmını SS atın veya daha iyisi Antivirus, Cleanup PC, protection for your computer | Microsoft PC Manager indirip başlangıç kısmını atın.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Şubat 2023 #9 Çözüldü olarak işaretleyin. Sorunun kaynağını buldum ve çözdüm. Artı 0 Eksi
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Şubat 2023 #10 553501 dedi: Çözüldü olarak işaretleyin. Sorunun kaynağını buldum ve çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Çözümü söylemeden işaretlenmiyor. Artı 0 Eksi
553501 dedi: Çözüldü olarak işaretleyin. Sorunun kaynağını buldum ve çözdüm. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz? Çözümü söylemeden işaretlenmiyor.