Açılışta gelen "Express gate ıs not ınstalled..." yazısı

efeylcnky

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar bilgisayarımı her açtığımda bu yazı çıkıyor. Bunu kapatmama yardım eder misiniz? "Express gate ıs not ınstalled on your System or the ınstallatıon is ıncomplete. To GET ınternet Access wıthın seconds of startıng your Computer. Please use Express gate ınstaller to ınstall Express gate."

Dosya Ekleri

• 83159c73-0149-4b5b-b38e-3bacdde4df37.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 284
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart veya bilgisayar modelinizi paylaşır mısınız?
Eğer Asus anakart kullanıyorsanız şöyle bir şey var:
Asus Expres Gate, Asus un mini bir işletim sistemidir. Asus anakart bulunan bilgisayarlarda olur. ... bu programın amacı acil durumlarda veya bilgisayarda bir sorun olduğunda bazı dosyalarınıza ve internete erişmenizi sağlamaktır.
Sanırım bu mini sistem sizde yüklü değil ve yüklemenizi istiyor. Dilerseniz Bios üzerinden bu özelliği kapatabilirsiniz.

Anakartım ASUS'un P5Q modeli. Bunu nasıl yüklerim peki?

Anakartım ASUS'un P5Q modeli. Bunu nasıl yüklerim peki?
Aşağıdaki bağlantıdan ASUS Express Gate yükleyicisinin Windows 7 X64 sürümünü indirebilirsiniz:
Not: Bu sürüm daha üst bir Windows sürümünde çalışabilir de çalışmaya bilir de. Şansınızı deneyin.
Yerin dibi not: Aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasının bağlantısını bırakıyorum. Kontrol ederek modelinizi doğrulayın. Tam olarak emin olamadım.
Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…