adidas55 Yoctopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 Açılışta "no bootable device is detected" hatasını alıyorum. Sebebi nedir?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 adidas55 dedi: Açılışta "no bootable device is detected" hatasını alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında hard disk görünüyor mu ve boot listesine eklenmiş mi öncelikle bunları kontrol edin. Artı 0 Eksi
adidas55 dedi: Açılışta "no bootable device is detected" hatasını alıyorum. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında hard disk görünüyor mu ve boot listesine eklenmiş mi öncelikle bunları kontrol edin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #3 Sisteminiz hakkında hiçbir bilgi vermediğiniz için ilk varsayımımız bozuk depolama birimi olabilir. Bilgi verirseniz buna göre UEFI/Legacy sorunu olabilir, bozuk Windows olabilir... Artı 0 Eksi
Sisteminiz hakkında hiçbir bilgi vermediğiniz için ilk varsayımımız bozuk depolama birimi olabilir. Bilgi verirseniz buna göre UEFI/Legacy sorunu olabilir, bozuk Windows olabilir...
KS KS adidas55 Yoctopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #4 odunq dedi: BIOS ekranında hard disk görünüyor mu ve boot listesine eklenmiş mi öncelikle bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Eklenmemiş. Artı 0 Eksi
odunq dedi: BIOS ekranında hard disk görünüyor mu ve boot listesine eklenmiş mi öncelikle bunları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Eklenmemiş.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #5 Legacy ise: SSD/HDD ilk sıraya alınmalı. UEFI ise: Windows Boot Manager ilk sıraya alınmalı. Bunlardan ikisi de yoksa: Depolama birimi bozulmuş olma ihtimali. Artı 0 Eksi
Legacy ise: SSD/HDD ilk sıraya alınmalı. UEFI ise: Windows Boot Manager ilk sıraya alınmalı. Bunlardan ikisi de yoksa: Depolama birimi bozulmuş olma ihtimali.