Çözüldü Açılışta "No Signal" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

forzahmet

Hectopat
Daha fazla  
Başlığa ne yazacağımı tam bulamadım ama derdimi şöyle anlatayım. Dün oyun oynarken bir anda görüntü gitti, ekran kartından mı acaba diye düşündüm ama monitörden de şüphelendim. Monitörde bu 2-3 gündür yarısında bir solukluk var yani yarısı beyaz diğer yarısı gri gibi, tamamen beyaz ekranda daha da belli oluyor. Neyse, yarım yamalak çalışan bir monitörde denedim ve PC açıldı. Bilgisayarı kapattım, bu sabah açtığımda görüntü gelmedi. Monitöre güç geliyor yani "NO SIGNAL" yazısı çıkmıyor. "Bir kapatıp açayım" dedim monitörü, görüntü geldi. Konuyu açarken de birkaç kere gitti, monitörü kapatıp 2-3 saniye sonra açınca görüntü geliyor. İçindeki bir parça değişimi (kondansatör VS.) ile çözülebilir mi?

Çözüm
GT 1030
i5-4690
8GB 1600MHZ RAM
MSI Z97 PC Mate
Sorun çözüldü arkadaşlar. Monitör içindeki arızalı 2 kondansatörü değiştirince görüntü normale döndü.
GT 1030
i5-4690
8GB 1600MHZ RAM
MSI Z97 PC Mate
Sorun çözüldü arkadaşlar. Monitör içindeki arızalı 2 kondansatörü değiştirince görüntü normale döndü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…