Açılışta 'Reboot and select proper boot device' Hatası

tamamdır çok teşekkürler hemen bakıyorum

kablolar eskiden aynıydı gibi bir sorun gözüküyormu ?
anakartım 2 slot aldığı için DVI-ROM U iptal edip SSD VE HDD taktım SSD DVI ya bağlı çalışıyor yani ama yıllardır bir sorun yok
HDD'de power kablosu takılı değil anladığım kadarıyla.Takabilir misin?
şu power kablosu değilmi ?
Alta doğru bakın

Dosya Ekleri

• IMG-20181230-WA0008.jpg
    IMG-20181230-WA0008.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 48
Alttakini göremedim afedersin. Fiziksel bir şey gibi durmuyor. Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Daha iyi bilen biri yardım edecektir.

anakartım 2 slot aldığı için DVI-ROM U iptal edip SSD VE HDD taktım SSD DVI ya bağlı çalışıyor yani ama yıllardır bir sorun yok

şu power kablosu değilmi ?
Alta doğru bakın
(Büyük İhtimal)SSD'de bir problem var gibi.
Bence kabloları kontrol ettikten sonra kablolarda bir sıkıntı yoksa HDD'ye windows kurun.
SSD'nin sata kablosunu başka bir sata portuna takmayı denermisiniz.
SSD'nizin garantisi devam ediyor ise ben olsam garantiye gönderirdim.

Son düzenleme:
(Büyük İhtimal)SSD'de bir problem var gibi.
Bence kabloları kontrol ettikten sonra kablolarda bir sıkıntı yoksa HDD'ye windows kurun.
SSD'nizin garantisi devam ediyor ise ben olsam garantiye gönderirdim.
anladım SSD yeni 6 aylık filan en iyisi önce yarın bilgisayarcıya gösteriyim daha sonra öyle bir yol izlerim olmazsa bugün VATAN a gitsem yardımcı olurlarmı kablo filan sıkıntısı varsa

Bildiğim kadarıyla yardımcı olurlardı eğer kasayı vatandan topladıysan
yok çok eski kasa ama bazı parçalarını ordan almıştım neyse sizden aldım filan derim zatende kablo hatasıysa yardımcı olurlar belki ben hem ssd hem hdd kullanıyorumda Anakart 2 destekliyor Dvı Romu kapatıp SSD YE bağlattım uzun süredir sıkıntı olmuyor ama bazen sistem duraklıyor herhalde kablolarda bir şey olabilir Göstermekte fayda vardır belki

yok çok eski kasa ama bazı parçalarını ordan almıştım neyse sizden aldım filan derim zatende kablo hatasıysa yardımcı olurlar belki ben hem ssd hem hdd kullanıyorumda Anakart 2 destekliyor Dvı Romu kapatıp SSD YE bağlattım uzun süredir sıkıntı olmuyor ama bazen sistem duraklıyor herhalde kablolarda bir şey olabilir Göstermekte fayda vardır belki
En kötü ihtimalle SSD yanmıştır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı