Açılışta SSD yavaşlaması ve HDD görmemesi

zet1122

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bilgisayarımda 250 GB bir SSD ve 2TB HDD vardı. C sürücüsünü SSD, D sürücüsünü ise harddisk olmak üzere bölmeden kullanıyordum. Az önce D sürücüsündeki yani normal sabit diskteki uzun zamandır girmediğim bir oyunu açtım. Ufak bir süre güncelleme yaptı. Sonra oyuna girince ID, şifre yazarken bile çok donuyordu ve oyun açılmadı. Bilgisayarı yeniden başlattığımda, hem SSD yokmuş ve normal harddisk kullanıyormuşum gibi bilgisayar yavaş açıldı. Hem de açıldıktan sonra D sürücüsü görünmüyordu. Bir kez daha yeniden başlattım, yine yavaş açıldı ve yine D sürücüsü görünmüyor. Sadece D sürücüsü görünmese harddisk yandı diye düşünüp geçebilirim. Ama Windows'un kurulu olduğu disk SSD, açılış neden bu kadar etkilendi? Farklı bir problem mi var? Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam bilgisayar D: diskinde oluşan hatadan dolayı açılırken disk check yapıyor ve bu da süreyi uzatıyor. D: diskini ayırırsanız problem çözülür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı