Açılışta Thread Stuck In Device Driver Hatası

Nasıl kuracağınızı zaten yazdım okumayı biliyorsanız.
minidump: minidump2 - Google Drive
kardeşim dediklerini yaptım ama hala driveri kurarken yarısındayken ekran bi gidip geliyor saniyelik sonra mavi ekran veriyor bu hata çıkıyor @Recep Baltaş sizde yeni minidump a bakabilirmisiniz bu arada garantisi bitti 2.5 yıl oldu aşşa yukarı teknik servise göndersem ücret karşılığı bakarlarmı.

http://download.windowsupdate.com/d..._db7c5aad31c520c6983a937c3d53170e84372b11.msu
Bunu yükleyin. Hala ekran kartı sorunun gözüküyor. Bu güncellemeden sonra da hata alırsanız garantiye gönderebilirsiniz.

Bakarlar.
Son olarak tamir değilde direk ücret çıkardıklarını ve üstüne vereceğim parayla yeni kart alabileceğimi duydum bu doğrumu ve amd değilde nvdia bi kart alabilirmiyşm alırsam benim sistemi görüyorsunuz darboğaz yaparmı 1060 6G
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak tamir değilde direk ücret çıkardıklarını ve üstüne vereceğim parayla yeni kart alabileceğimi duydum bu doğrumu ve amd değilde nvdia bi kart alabilirmiyşm alırsam benim sistemi görüyorsunuz darboğaz yaparmı 1060 6G

Bi akıl daha isteyecem sizden garantiyle şuan pek uğraşacak durumum yok daha öncede söyledim askerim yeni 1050 ti msı kartlardan alsam 4G R9 380 den fazla performans verirmi

Son düzenleme:
Amd değil de Nvdia bir kart alabilir miyim? Alırsam benim sistemi görüyorsunuz darboğaz yapar mı 1060 6G
Sistem imzanızdaki ise sorun olmaz. PSU değerini belirtmemişsiniz 500 civarı ise yetecektir.

Son olarak tamir değilde direk ücret çıkardıklarını ve üstüne vereceğim parayla yeni kart alabileceğimi duydum
Kendi servisi ve VRAM değişimi sadece yapılırsa o kadar para alınmaz ancak Türkiyede iş yükünden kaçıp PCB komple değişimine gideceklerinden evet o şekilde para çıkacaktır.

Sistem imzanızdaki ise sorun olmaz. PSU değerini belirtmemişsiniz 500 civarı ise yetecektir.

Kendi servisi ve VRAM değişimi sadece yapılırsa o kadar para alınmaz ancak Türkiyede iş yükünden kaçıp PCB komple değişimine gideceklerinden evet o şekilde para çıkacaktır.
Garantisi bittiği için yakınlarda bi bilgisayar tamircisi buldum 100 lira karşılığı ısı işlemi yaptılar şuan eski haline döndü bi süre seni idare eder ilerde sorun olursa çip değiştiririz dedi sorun tamamen karttanmış

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı