Thread stuck in device driver hatası

Sorun yine ekran kartında görünüyor. Tavsiyem; hemen grafik birimine yüklenmeyin, pek çok farklı bileşende hata verdiği görünüyordu. Önce anakartı servise gönderin, eğer onda hata yoksa işlemciyi gönderirsiniz.

Bugün şunu hatırladım. RAM'in 2133MHz'de çalıştığını gördükten sonra onları 3000MHz'ye çekmiştim. 1-2 saat önce onları 3000 değilde 2933MHz'ye çektim ve şuanlık hiç mavi ekran vermedi. Tüm sorun bundan kaynaklanmış olabilir mi ?

Olabilir, bellek hatasının başka aygıtlarda sorun varmış gibi gösterdiğine rastlamıştım. 2933 MHz değerine XMP ile mi ulaştınız? Eğer öyleyse ve yine mavi ekran alırsanız XMP'yi kapatıp öyle kullanın sistemi.

Olabilir, bellek hatasının başka aygıtlarda sorun varmış gibi gösterdiğine rastlamıştım. 2933 MHz değerine XMP ile mi ulaştınız? Eğer öyleyse ve yine mavi ekran alırsanız XMP'yi kapatıp öyle kullanın sistemi.
XMP yazan yere baktığımda Auto yazıyor. Kapatma seçeneğini bulamadım.

Şu tarz bir ekran olması lazım.

how-to-enable-intel-xmp-to-make-your-ram-run-at-its-advertised-speeds_2.png

Ama dediğim gibi, bu son aşama. Şimdilik 2933 MHz'te kullanabilirsiniz. Sorunun devam etmesi veya çözülmesi durumunda geri dönüşünüzü bekliyorum.

Tamamdır, bu mesajımdan sonra yazın ki bildirim gelsin. Siz iki kere arka arkaya yazınca bildirim gelmiyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı