Açılmalı mıyım?

maliiiii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle YKS öğrencisiyim netler falan her şey süper ilerliyordu hayatımda ne kadar bastırmaya çalışsam da yaklaşık 4 haftadır bir kızdan hoşlanıyorum onun da bana bazı zamanlar ufaktan baktığını hatta kendi kendime konuşurken bile benimle konuşması istememe rağmen yapamadığım soruları çözmesi falan bana biraz yeşil ışık yanıyor gibi geldi. Ya aslında saçma da düşünüyor olabilirim kız hoş bir kız ne yapayım muhabbet oluşturmaya çalışayım mı? Yoksa bam güm açılayım mı kıza?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızdan hoşlanıyorsun ve basit şeyleri dahi kendine yoruyorsun. Tabii bu açılman için bir engel değil, lakin ben kızın hareketlerinin normal olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bazen bir yere dalar ve bazı konuları düşünür. Bu bazen bir boşluk, bazen bir insan olur. Aslında baktıkları o yer değildir. O sıra beyinleri o konuyu düşünür. Hislerinden eminsen vakit kaybetmeden açılman en iyisi gibi. Diğer türlü aklın iki de bir bu konuda olacak ve sınava odaklanamaycaksın.

Kızdan hoşlanıyorsun ve basit şeyleri dahi kendine yoruyorsun. Tabii bu açılman için bir engel değil, lakin ben kızın hareketlerinin normal olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bazen bir yere dalar ve bazı konuları düşünür. Bu bazen bir boşluk, bazen bir insan olur. Aslında baktıkları o yer değildir. O sıra beyinleri o konuyu düşünür. Hislerinden eminsen vakit kaybetmeden açılman en iyisi gibi. Diğer türlü aklın iki de bir bu konuda olacak ve sınava odaklanamaycaksın.

Aslında derslerime motive bile oluyorum neredeyse aynı netleri yapıyoruz ondan iyi yapayım ki yardımcı olabileyim diye yani derslere büyük bir etkisi olmuyor onunla bu hafta aynı dershaneye gitmeye başlayacağız çıkışta falan sohbet etmeyi deneyeceğim uygun bir anda da durumu belirteceğim 2 medeni insan gibi konuşabileceğimizi sanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı