FaceTime ve iMessage açılmıyor

Limonata

Megapat
Yer
Şordan
Daha fazla  
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba. MacBook Air M1 cihazımdan iMessage'a girdiğimde 5 sn sonra tekrar giriş ekranına yönlendiriyor beni. 1 ay önce Macintosh cihazımla farklı versiyonlardan 4-5 farklı giriş yapmıştım; acaba iCloud mail adresim korumaya mı alındı? Apple servisi de açıkçası 1 haftadır çözemedi konuyu. Yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama hesabın kilitlenmemiş şunu dene: Mesajlar uygulamasını kapat. Finder - git - klasöre git şunu yapıştır: ~/Library/Messages chat.db* com. Apple. İchat* dosyalarını ve attachments klasörünü sil istersen öcnesinde yedek ala bilrisin sonra: ~/Library/Preferences com.apple.iChat.plist dosyasını sil Mac'i yeniden başlat. Sorunun muhtemelen çözülecek.

Hayır ama hesabın kilitlenmemiş şunu dene: Mesajlar uygulamasını kapat. Finder - git - klasöre git şunu yapıştır: ~/Library/Messages chat.db* com. Apple. İchat* dosyalarını ve attachments klasörünü sil istersen öcnesinde yedek ala bilrisin sonra: ~/Library/Preferences com.apple.iChat.plist dosyasını sil Mac'i yeniden başlat. Sorunun muhtemelen çözülecek.
kütüphane de Messages chat olan şeyi bulamadım. aynı zamanda ichat.plist yok preference klasöründe

Klasöre git deyip chat.db olanı buldum. fakat apple.ichat yok orada

chat.db chat.db-shm chat.db-wal bunların üçünüde sileyim mi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı