A AlperenTugra006 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Açılmayan bilgisayarıma nasıl format atabilirim?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.405 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 AlperenTugra006 dedi: Açılmayan bilgisayarıma nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 8 veya üstü ise depolamayı başka bilgisayara takıp format atarak geri takarsınız. Açılmayan bilgisayar çok geniş bir kapsam ne açılmıyor belli değil ama zaten sistem depolamaya kurulduğu için öyle bilgi verdim. Artı 0 Eksi
AlperenTugra006 dedi: Açılmayan bilgisayarıma nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 8 veya üstü ise depolamayı başka bilgisayara takıp format atarak geri takarsınız. Açılmayan bilgisayar çok geniş bir kapsam ne açılmıyor belli değil ama zaten sistem depolamaya kurulduğu için öyle bilgi verdim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 14 Şubat 2023 #3 AlperenTugra006 dedi: Açılmayan bilgisayarıma nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayardan USB oluşturup atabilirsin. Artı 0 Eksi
AlperenTugra006 dedi: Açılmayan bilgisayarıma nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayardan USB oluşturup atabilirsin.
KS KS A AlperenTugra006 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 odunq dedi: Windows 8 veya üstü ise depolamayı başka bilgisayara takıp format atarak geri takarsınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef windows 7 fakat bir yolu yok mu Artı 0 Eksi
odunq dedi: Windows 8 veya üstü ise depolamayı başka bilgisayara takıp format atarak geri takarsınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef windows 7 fakat bir yolu yok mu
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.918 Çözümler 245 14 Şubat 2023 #5 AlperenTugra006 dedi: Maalesef Windows 7 fakat bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayardan Rufus ile Windows 7 ISO'sundan boot oluştur USB'ye. Artı 0 Eksi
AlperenTugra006 dedi: Maalesef Windows 7 fakat bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayardan Rufus ile Windows 7 ISO'sundan boot oluştur USB'ye.
K KyperZ Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-12100f RX6600 H610M K-D4 8x2 Ram WD SN570 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 Hocam açılmayan dediğiniz BIOS ekranına girebiliyor musunuz yoksa güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor mu? Artı 0 Eksi
Hocam açılmayan dediğiniz BIOS ekranına girebiliyor musunuz yoksa güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor mu?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.405 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #7 AlperenTugra006 dedi: Maalesef windows 7 fakat bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Açılmayan olarak tam neyi kastediyorsunuz onu söylerseniz yollar düşünülür. Artı 0 Eksi
AlperenTugra006 dedi: Maalesef windows 7 fakat bir yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Açılmayan olarak tam neyi kastediyorsunuz onu söylerseniz yollar düşünülür.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #8 AlperenTugra006 dedi: Maalesef Windows 7 fakat bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows 7 dede hard diski çıkarıp formatlayabilirsiniz diye biliyorum ama flasha falan yazdırın bence. Artı 0 Eksi
AlperenTugra006 dedi: Maalesef Windows 7 fakat bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Windows 7 dede hard diski çıkarıp formatlayabilirsiniz diye biliyorum ama flasha falan yazdırın bence.
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 14 Şubat 2023 #9 Amaç sadece diski formatlamak bilgisayarı açmaya çalışmamak ise, diski çıkartıp açılan bir bilgisayara bağlayıp formatlarsın. Artı 0 Eksi
Amaç sadece diski formatlamak bilgisayarı açmaya çalışmamak ise, diski çıkartıp açılan bir bilgisayara bağlayıp formatlarsın.
KS KS A AlperenTugra006 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #10 odunq dedi: Açılmayan olarak tam neyi kastediyorsunuz onu söylerseniz yollar düşünülür. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayar açılıyor fakat beni direk sistem kurtarma seçenekleri bölümüne atıyor. KyperZ dedi: Hocam açılmayan dediğiniz BIOS ekranına girebiliyor musunuz yoksa güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bios a girer fakat nasıl girebileceğimi bilmiyorum Son düzenleme: 14 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
odunq dedi: Açılmayan olarak tam neyi kastediyorsunuz onu söylerseniz yollar düşünülür. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayar açılıyor fakat beni direk sistem kurtarma seçenekleri bölümüne atıyor. KyperZ dedi: Hocam açılmayan dediğiniz BIOS ekranına girebiliyor musunuz yoksa güç tuşuna basınca hiç tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bios a girer fakat nasıl girebileceğimi bilmiyorum