Açılmayan laptopun şarjı nasıl bitirilir?

İşsizEnes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç saat önce laptopumun kapağını kapattım ve şimdi açmaya çalıştığında Power ışığı yanıp sönüyor. USB cihazlarına güç gelmiyor. Sadece farenin ışığı hafif yanıyor (RGB hariç optik sensör yanıyor) güç tuşu ile kapatamıyorum cihazı. Basılı tuttuğumda ışık yanıp söndüğü için kapanıp kapanmadığını anlamıyorum ve parmağımı çekiyorum.

Cihazda tepki yok, şarja taktığımda şarj ışığı yanıyor sadece. Statik elektrik olabilir diye tamamen kapatmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Pil gömülü. Garantisi olduğundan da içini açmak istemiyorum.
Hocam bu durumda teknik servisi arayıp danışmanız daha iyi olur gibi. Markadan markaya ve modelden modele kasayı açmak garantiyi bozuyor çünkü. Bataryayı ve CMOS pilini çıkarmadan statik elektriği boşaltma yöntemleri var fakat ne kadar etkili olur tartışılır.

Hocam bu durumda teknik servisi arayıp danışmanız daha iyi olur gibi. Markadan markaya ve modelden modele kasayı açmak garantiyi bozuyor çünkü. Bataryayı ve CMOS pilini çıkarmadan statik elektriği boşaltma yöntemleri var fakat ne kadar etkili olur tartışılır.

Denedim fakat hiçbir tepki yok yine. Aynı şekilde devam ediyor. Sürekli yanıp sönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı