Açılmayan RAR'dan virüs bulaşır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar CS 1.6 için CFG arıyordum. İsim vermeyeyim bir tane kanal var reisli falan anlamışsınızdır. Adama güvenmiyordum zaten indirdim RAR'ı direkt Vt'ye attım sonuçlar burada: VirusTotal

Bende Kaspersky yüklüydü uyarı falan vermedi. Ben hiç açmadım dosyayı. Sizce bir şey olmuş mudur?

Arkadaşlar CS 1.6 için CFG arıyordum. İsim vermeyeyim bir tane kanal var reisli falan anlamışsınızdır. Adama güvenmiyordum zaten indirdim RAR'ı direkt Vt'ye attım sonuçlar burada: VirusTotal

Bende Kaspersky yüklüydü uyarı falan vermedi. Ben hiç açmadım dosyayı. Sizce bir şey olmuş mudur?
Pek sanmıyorum. Zaten virüsler genelde masaüstüne attığınız zaman sorun çıkartıyor.

Txt dosyasına ya da CFG dosyasına tıklama oyunun konumuna atma worm virüsü ağır virüs PC pert oluyor sonrasında BitDefender indir tam tara.

Hocam sadece RAR'ı açmıştım. Neyse yine de tarattırayım. Kaspersky yüklü bir sıkıntı çıkar mı?

BitDefender tespit etmiş o yüzden dedim RAR'ı açmadıysan sorun olmaz. Çözüm olarak işaretler misiniz CS 1.6 CFG hile gibi şeyler aramayın modeme bile bulaşan virüsler var CS 1.6 hilesi adında çözüm olarak işaretler misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı