Açılmayan rootlu Vodafone Smart Ultra 6 telefon

legend_mf

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
55
Yer
Balıkesir/Gönen
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, elimde vodafone smart ultra 6 var. 2 gün önce telefona bir yazılım güncellemesi indirdim ve sd card güncellemesi yapmak üzere güncelleme bölümüne girdim, fakat telefon karttaki paketi bulmadı. Telefonum rootluydu, ben de çare olarak flashfy uygulamasıyla güncellemeyi kurdum. Ama ne olduysa reboot ettikten sonra telefon açılmadı. Power tuşuna uzun basıyorum ve android yazısı yaklaşık 1 saniyeden de az aralıklarla gelip gidiyor hep böyle devam ediyor. Ek olarak download moda ve recovery moda girmek istediğimde de aynısını yapıyor. Hiç bir şekilde odin ile bağlayıp rom atamıyorum. 2 sorum olacak, ilk olarak bu telefon sizce hard brick mi oldu yoksa güç tuşuyla ilgili bi takılı kalma sorunu mu? 2. sorum ise rootlu olduğu halde garantiye göndersem tamir ederler mi?
 
Legend anladığım kadarıyla hard brick olmuş.Yapman gereken ZTE'nin destek bölümünden stock romu indirip recovery moddan kurman gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı