RAM'lerden birini sonradan mı aldın? Öyle yaptıysan farklı RAM almışsın yoksa MHz farkı olmaması lazım.
Evet birini sonradan almıştım. Aynı değerde bu RAM'ı aldım https://www.hepsiburada.com/kingsto...-modul-p-HBCV00000MWA2I?magaza=alfabilgisayar
Aynı olsa MHz farkı olmaması lazım. Ben sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha bilgili arkadaşlar vardır illaki onların yorumunu beklemen lazım. Bir de hala elindeyse RAM'lerin kutusuna bak aynımı diye.
Şu anda sıkıntı yok ama. Steam açık tekrar açmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor ama kullanabiliyorum garip bir sorun.
Şu an XMP'ye bakıyorum.
Disklerim görünüyor.
XMP kapalı.
Arkadaşlar son durum bu BIOS menusünde böyle görünüyor. Windows intendo 128 GB da kurulu. Normal seçtiğimde rebook hatası veriyor boot menü başlattığımda bilgisayar açılıyor. 1TB SSD sağda görünmüyor ama F8 menüsünde SSD'ler görünüyor. Bilgisayar başladığında ise dediğim sorunlar ortaya çıkıyor. SATA kablosunı değiştirdim. Bir şüphem var. Güç kaynağı yetmiyor olabilir mi (Frisby 500W) SSD 120GB 4 yıllık. SSD 1TB 6 haftalık.
Satıcıya yazdım. Kutular hala elimde ve aynılar hatta seri numaraları benzer.
@Jora ayrıca bu konu hakkında bilgin var mıdır hocam. Son yazdığım diskle ilgili sorun.
RAM'ler anakart üzerinde 2. ve 4. slotta takılı olması lazım kontrol eder misin?
2 slotum var sadece ikisini de doldurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.